Våre Digitale barn

annelinharris

Når en blir foreldre får man tildelt utrolig mye ansvar for sine barn. Digitalt ansvar er noe som blir viktigere og viktigere. Allerede før de Digitalt innfødte kommer til verden, blir de lagt ut på de sosiale mediene i form av 3D ultralyd bilder, bilder av mammas voksende mage, babyklærne, og det ferdige barnerommet som venter på dem der ute. Det er veldig mange som blogger om svangerskap og mote, så det skal ikke jeg gjøre denne gangen. Her er link til den mest populær blogg side for tema baby i Norge om dagen:

http://lizbethosnes.com/category/svangerskapet-2/                                                        Det finnes ingen manual eller bruksanvisning på barn. Barna er det mest kjæreste vi har, så hvorfor kommer de egentlig ikke med en bruksanvisning? Og hva med det digitale samfunnet, har det egentlig en bruksanvisning en bør følge?

Hvem er de Digitalt innfødte?                                                                                       De digitalt innfødte er de som er vokst opp i det digitale…

View original post 1,844 more words

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s